لیست اختراعات امير سپهر


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1393/08/14
تاریخ ثبت: 1395/04/09
مخترع/مخترعان: امير سپهري
خلاصه اختراع:

با كنترل دماي نواحي مختلف پوست درون سوكت و خنك سازي به موقع و دقيق اين نواحي مي‌توان از افزايش دما و تعرق پوست در اين ناحيه جلوگيري كرد. همچنين سيستم خنك كننده بايد به نحوي باشد كه وزن سوكت براي بيمار قابل تحمل بوده و بر راحتي او به هنگام استفاده بيافزايد. اختراع حاضر يك سوكت هوشمند است كه سنسورهاي حرارتي ويژه اي در نقاط مختلف خود دارد. سيستم كنترل كننده سوكت با افزايش دماي نقاط مختلف عضو سيستم خنك كننده الكتريكي سوكت را فعال نموده و دماي پوست را كنترل مي‌كند. با كنترل دماي پوست، ضمن افزايش چشمگير راحتي بيمار، از تعرق قسمت محصور در سوكت جلوگيري مي‌شود. با توقف تعرق، رطوبت درون سوكت كنترل شده و رشد قارچ‌ها و ميكروب ها در اين ناحيه كاهش مي‌يابد. همچنين از تحريك پوست و ايجاد تاولهاي چركين و دردناك در اين ناحيه جلوگيري خواهد شد. با افزايش راحتي بيمار، مدت زمان استفاده از سوكت افزايش يافته و بيمار بيشتر مي‌تواند به فعاليت بپردازد.

تاریخ ثبت: 1394/10/30
خلاصه اختراع:

اين اختراع كه در زمينه برق مي باشد، دستگاهي را براي تست پردازشگرهاي توان خورشيدي كه امروزه در سراسر جهان، به عنوان يك منبع انرژي نو و بدون آلودگي زيست محيطي مورد توجه قرار گرفته اند، ارائه مي دهد. شرايط جوي و پديده سايه جزئي در آرايه هاي خورشيدي مي تواند توان خروجي پردازشگرهاي توان خورشيدي را به شدت كاهش دهد، كه البته براي بهبود استفاده از برق خورشيدي، روش ها و ساختارهاي گوناگوني متناسب با شرايط مختلف جوي و شرايط سايه جزئي جهت كنترل صحيح پردازشگر توان مطرح شده است كه قابليت و كارايي چنين طرح هايي از طريق انجام آزمايش با اين اختراع كه قابليت شبيه سازي كامل آرايه هاي خورشيدي تحت شرايط مختلف دما، شدت نور، نحوه ي اتصال مدول هاي خورشيدي به يكديگر و نيز ميزان تابش نور خورشيد به هر يك از مدول هاي خورشيدي تشكيل دهنده ي آرايه خورشيدي و شرايط سايه جزيي را دارد، امكان پذير مي شود. پاسخ گذراي بسيار سريع با قابليت شبيه سازي تكنولوژي هاي مختلف مدول هاي فتوولتائيك و نيز تغيير پيوسته ميزان تابش خورشيد و رابط گرافيكي مناسب از ديگر قابليت هاي اين اختراع است و نتايج آزمايشگاهي نيز حاكي از دقت و اطمينان پذيري آن مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/26
تاریخ ثبت: 1399/07/14
مخترع/مخترعان: امیر سپهری
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر شامل پانل‌هاي پيش ساخته‌‌اي است كه به صورت ساندويچي با هسته ساخته شده از پلي كربنات و الياف شيشه تقويت شده با رزين وينيل استر-اپوكسي ساخته مي‌شود. اين سازه مقاومت سازه‌اي بالايي داشته و با توجه به محل استفاده مي‌توان لايه‌ها و ضخامت هسته را طراحي نمود. در لايه خارجي اين ساندويچ‌ پنل‌ها از ژلكوت‌هاي مقاوم به شرايط محيطي نظير اشعه ماورا بنفش و رطوبت با پايه وينيل استر-اپوكسي استفاده مي‌گردد. صافي، براقيت و رنگ اين ساندويچ پنل‌ها با طراحي قالب مناسب و انتخاب ژلكوت قابل تغيير است. همچنين روند ساخت اين سازه تابع روش ساخت ويژه‌اي مي‌باشد به نحوي كه سازه نهايي به صورت يكپارچه و عاري از هرگونه عيب ناشي از ساخت نظير جدايش، حباب و ترك و غيره مي‌باشد. لايه‌هاي فايبرگلاس مانع از عبور هرگونه ماده شيميايي به درون سازه مي‌گردند و از طرفي خواص مكانيكي سازه را نيز در مجاورت مواد شيميايي حفظ مي‌نمايند. اين سازه‌ها به صورت ماژولار توليد مي‌گردند به نحوي كه ابتدا و انتهاي آنها به سهولت قابليت بر هم نهي و مونتاژ داشته باشد. اين پانل ها را مي توان به صورت تخت يا منحني توليد نمود. همچنين سطوح خارجي را مي‌توان جهت بهبود استحكام به صورت موجدار و يا صاف توليد نمود. اتصال اين پانل‌ها به صورت پيچي و يا لايه‌گذاري فايبر گلاس قابل اجرا مي‌باشد. از اين پانل‌ها مي‌توان در ساخت انواع سقف، ديواره‌ها و كف سازه استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1400/03/12
تاریخ ثبت: 1400/08/25
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر پوشش مقاوم به خوردگي است كه جهت افزايش ايمني كف سالن‌ها و سوله‌هاي صنعتي در برابر خوردگي ناشي از انواع مواد شيمايي نظير اسيد‌ها و بازها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين روش با اعمال نوعي پوشش كامپوزيت پليمري تقويت شده با الياف از تماس محيط خورنده با سازه جلوگيري به عمل مي‌آيد. اين پوشش كامپوزيتي از اجزا مختلفي تشكيل شده است كه عمده ترين قسمت آن ماتريس وينيل استر-اپوكسي و الياف شيشه به شمار مي‌رود. اين پوشش علاوه بر مقاومت در برابر خوردگي از مقاومت مكانيكي بالايي نيز برخوردار بوده و چسبندگي مناسبي با سطح زيرين از خود نشان مي‌دهد. با توجه به انعطاف پذيري و شكل پذيري اين پوشش كامپوزيت مي‌توان آن را بر روي انواع سطوح با هندسه پيچيده و با دسترسي محدود اعمال نمود. همچنين با توجه به شرايط محل استفاده، نوع مواد خورنده و بارهاي مكانيكي وارده به سازه مي‌توان چيدمان آن را به نحوي طراحي نمود كه بيشترين هماهنگي را با محل استفاده داشته باشد. همچنين بدليل مقاومت مكانيكي بالاي اين پوشش از آن مي‌توان به عنوان جايگزين مناسب پوشش‌هاي محافظ فعلي كه به دليل بارهاي وارده و عمر كوتاه در كف سازه كاربرد ندارند، استفاده نمود.

موارد یافت شده: 4